Stengrepens Jakt och Fritid

Blekinge län

Information

Stengrepens Jakt och Fritid hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Ronneby som är den kommunen där Stengrepens Jakt och Fritid finns. I Ronneby så finns det många olika Enskild firma och i Blekinge län så finns det ännu fler Enskild firma. Stengrepens Jakt och Fritid tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Stengrepens Jakt och Fritid har haft sedan 2002-06-06. Stengrepens Jakt och Fritid har funnits sedan och 2002-06-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stengrepens Jakt och Fritid så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0457-84041.

Ronneby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Stengrepens Jakt och Fritid har idag 740110-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Stengrepens Jakt och Fritid

Bolaget skall bedriva handel med vapen, jakt- och fiskekläder, fritidkläder, jakt- och fiskeutrustning och tillbehör, fritidsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

I Stengrepens Jakt och Fritid så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mattisson Olsson, Linda Maria G som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .